Inledning
5/9 Söndag.
7/9 Tisdag.

6/9 Måndag.

=>

Vi hittar faktiskt en liten gummiverkstad som har öppet, trots att det är Labour Day. Men vad hjälper det, där finns varken någon slang eller ens något däck av rätt storlek. Vi beslutar i alla fall att rulla iväg till Hawthorne, sedan vi ringt och bokat rum där. Telefonkatalogen visar att orten har två gummiverkstäder. Problemet är bara att vi får inte reda på om någon av dem har rätt grejer förrän i morgon. Kan de inte fixa problemet så tappar vi ytterligare en dag.

Får ställa in oss på att vi kanske blir vi tvungna att köra ända till Reno. Det är närmaste stället där "vårt" biluthyrningsföretag är representerat. Det blir trettiofem mil från Tonopah. Vi känner oss inte helt övertygade om att "mopedhjulet" ska hålla så långt. Väl framme i Hawthorne, ringer vi och får beskedet att uthyrningsföretaget har öppet. Vi inspekterar vårt mopedhjul och tar beslutet att åka till Reno för att byta bil, eller få ett nytt hjul. Det blir ytterligare flera timmars körning. Men först bokar vi rum i Hawthorne. Förhoppningen är att vi ska vara tillbaka kring sju-tiden på kvällen, med problemet fixat och fria att i morgon köra hur och var vi vill.

=>

Färden tur o retur Reno går utan intermezzon. Är tillbaka till motellet kvart över åtta med en annan bil. Skönt, nu är vi åter igen på banan.

Inledning
5/9 Söndag.
7/9 Tisdag.